Државен пазарен инспекторат

Адреса:
ул. 11 Октомври бр.118,
Скопје
Р.Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 02 3220 547
Факс: 02 3229 934
Информации: Останати контакти
E-Mail

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID