Одделение Куманово

Одделение Куманово

ул. 11Октомври бб

П. фах 46 1300 Куманово

Зграда на Црвен крст

Тел /факс 031 425 112

Наце Ангеловски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Саво Стевчевски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Виолета Арсовска Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Александар Јосифовски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Фатмир Зендели Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Афиз Јонузи Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Јане Муркошански Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Латиф Мустафи Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Зекирија Муареми Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Крива Паланка

Тел /факс 031 374 255 031 481 441

Георги Ристовски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Раде Ристовски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Пробиштип

Тел /факс 032 482 665 - 032 482 026

Ангел Серафимовски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Кратово

Тел /факс 031 481 441

Блаже Атанасов Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Мите Цветановски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID