Одделение Штип

Одделение Штип

Ул.Васил Главинов бб

Пфах. 85 2000 Штип

Тел/факс 032 392961 032 382310

Стевчо Постолов Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Снежана  Михајлова   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Вера Читкушева Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Никола Панајатов Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сладика Џонова Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Кочани

Тел/Факс: 033 275 767 - 033 278 120 - 033 273 255

Весна Кузмановска   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Миле Ампов Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Виница

Тел/Факс: 033 360 940 - 033 361 948

Блашка Ефтимова  

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Берово

Тел/Факс: 033 470 078 - 033 471 059

Лилјана Илиевска   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Делчево

Тел/Факс: 033 413 534 - 033 412 106

Митра Илиевска Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Драган Ѓоргиевски   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Свети Николе

Тел/Факс: 032 443 534 - 032 440 550

Стојанче Данев   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID