Одделение Струмица

Одделение Струмица

ул.Братство единство бр.20

тел/факс 034 322 798

2400  Струмица

Томе Аризанов  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Киро Кончалиев Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Владо Дунгевски  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Вера Илијева Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Јаготка Јованова   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Миле Мичевски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Коло Терзиев Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Миле Тасев Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Гевгелија

Тел/Факс: 034 213 387 - 034 213 766

Атанас Муров Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Јован Мурџев Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Димитар  Митров  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Љупчо Прошев Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Радовиш

Тел/Факс: 032 635 360 - 032 631 085

Милојка Илиева   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Валандово

Тел/Факс: 034 382 020

Драган Георгиевски   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Ѓорѓи Калински Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID