Одделение Неготино

Одделение Неготино

ул.Ацо Аџилов бр.2

П.фах  44 1440   Неготино

тел/факс 043 360 332

Димитар Трифунов  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Камка Јованова Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Велес

Тел/Факс: 043 232 328 - 043 221 215

Билјана Василева Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Македонка Јорданова  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Благојка Стојанова Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тодор Николов Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Кавадарци

Тел/Факс: 043 414 716

Снежана Стојкова  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Ѓоко Спиров Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Кети Иванова Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID