Одделение Охрид

Одделение Охрид

ул.Димитар Влахов бб

Зграда на опшина Охрид П.фах 24

Тел/факс 046 261 320

Жанко Симоновски  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Димитар Јовчевски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Силвана Завојческа  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Мимоза Кичеец Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Илија Целески Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Барбара Патчева Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Цветко Ристевски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID