Одделение Струга

Одделение Струга

Ул.Пролетерски бригади бр 11

6300 Струга

Тел /факс 046 789 331 046 786 162

Камбер Даути  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Димче Кртсиноски  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Даница Јанкоска Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Лилјана Шурдоска Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Параскева Дурацоска   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Артим Рочи Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Дебар

Тел /факс 046 832 056

Рифат Деде     Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID