Одделение Гостивар

Одделение Гостивар

Ул.Браќа Џиновски бр.61

П.фах.61 1230 Гостивар

Тел/факс 042 218 034

Мирјанка Алексоска Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Билал Имери Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Војо Групче Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Насир Исеини Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Игор Серафимоски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Гази Демири Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Алил Селмани Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Кичево

Телефон 045-223-850 045-225-151

Гоце Николоски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Џехат Јашари Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 

Македонски Брод

Телефон 045-274-020

Анета Симеска Димоска Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Столе Лозаноски Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID