Директор на ДПИ

stojko paunovski 

Стојко Пауновски - Директор

Дипломиран Економист - Овластен ревизор

маил адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID