Заедничка акција на органите за надзор на пазарот на земјите од југоисточна Европа

Во рамките на регионалниот проект „ Унапредување на координацијата и соработката на институциите за надзор на пазарот на земјите од  југоисточна Европа“ имплементиран од ГИЗ и финансиран од Министерството за економски развој и соработка на Германија, представници на органите за надзор на пазарот од  југоисточна Европа учествуваа на 3 – дневна заедничка акција за надзор на пазарот. 

 Извештај за настанот

prijava-gragjani
mmap
opasnost
informacii
оглас

Формулари и пријави

Законски прописи

Листа на Закони и подзаконски акти по кои постапува Државниот Пазарен Инспекторат

повеќе

USAID